Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

+36 1 410 0441

Tipp

Tippek üzletberendezéshez

Tippek - trükkök

 
E-Mail Druckbutton anzeigen? PDF
Keine Übersetzungen vorhanden.

 

57 nélkülözhetetlen tudnivaló az üzletberendezésről

„Mi fosztja meg a cégeket a kemény munkával megkeresett profit jelentős részétől?”

 

Előszó

Nehéz elhinni, de még a legprofibb kereskedők – gyakran a legnagyobbak is – rutinosan követik el az üzletberendezés szarvashibáit, amelyek miatt a kemény munkával felépített üzletük nem olyan nyereséget termel, mint amilyenre lehetősége lenne.

Melyek a legfontosabb szempontok, amelyeket Önnek feltétlenül figyelembe kell vennie, ha el akarja kerülni a forgalomkiesést, a berendezésben vagy az árukban keletkező károkat? Melyek azok a szabálytalanságok amelyek miatt balesetek fordulhatnak elő, vagy Önt kemény pénzekre büntethetik a hatóságok?

Melyek azok az egyszerű, bevált stratégiák, amik segítenek növelni az Ön forgalmát, csökkenteni a lopások gyakoriságát? Mik teszik esztétikusabbá, barátságosabbá az Ön üzletét, hogy a vevői tovább időzzenek ott, több pénzt hagyjanak Önnél, sőt a barátaiknak elmondják, hogy milyen jó Önnél vásárolni?

Olvassa el tanulmányunkat, és vizsgálja át üzletét a szempontjaink alapján. Ha hibát talál, sürgősen javítsa ki! Új üzlet nyitásához pedig bele se fogjon anélkül, hogy újból átrágná magát írásunkon. Meglátja, megéri!

Kívánunk Önnek sok sikert és izgalmas kivitelezést!

Kontakt

RM Geschäftseinrichtung Gmbh
1158 Budapest, Hungary, Késmárk Straße 16
T: +36 1 410 0441

Email: iroda@uzletberendezo.hu

KARTEN


Scroll to top